ONTDEK IN ÉÉN WEEKEND WIE JE ECHT BENT EN WAT JE ÉCHT WILT!

arrow-144-512

Misschien herken je dit…

Voor je gevoel is je leven een spitsuur waarin heel veel moet gebeuren. De keuzes komen van alle kanten op je af. Op persoonlijk vlak, relaties, werk en financiën.

Je weet wat er mogelijk is en kijkt ook sneller om je heen naar wat er allemaal mogelijk is. Je hebt de vrijheid om te kunnen doen wat je wilt doen en juist dat kan je ook benauwen.

Je denkt veel na over alle mogelijkheden, je weegt af, je twijfelt, overdenkt alles nog een keer en je bent weer terug bij af. Het is een dagtaak die je bezighoudt en er lijkt geen einde aan te komen.

Terwijl je blijft hangen in gedachten, gaat alles in het leven gewoon door. Je vrienden hebben het voor elkaar, terwijl jij het gevoel hebt dat je achterblijft en iets mankeert.

Gelukkig ben je niet alleen

We delen dezelfde vijand. Ieder mens heeft demotiverende gedachten die ervoor zorgen dat je continu wordt afgeleid en er alles aan doen om positieve verandering tegen te gaan.

 

Dit is het ding

Het zijn de kleine dingen die er niet toe doen, die we heel belangrijk maken om maar niet hoeven te beginnen aan de dingen die er écht toe doen.

En dit gebeurt op een super-geniepige manier.

 

Een paar voorbeelden hoe dit zich manifesteert
  • Ik heb al 10 minuten niet naar mijn telefoon gekeken. Misschien heb ik een belangrijk bericht ontvangen dat ik eerst moet lezen voordat ik aan de slag kan gaan.

  • Ik kan makkelijker mijn doelen bereiken als ik niet zo’n honger heb. Zal ik eerst lunchen en daarna aan de slag gaan

  • Ik ben creatiever als ik eerst de was doe en mijn bureau heb opgeruimd.

Wat we al zeiden, het gaat op een geniepige manier. Elke keer weer schiet je terug in de verleiding van vermijding en word je afgeleid van wat je werkelijk wilt.

 

En misschien herken je dit ook wel bij jezelf;

Onbewust word je weer heel hard voor jezelf en ben je onredelijk kritisch op alles wat je doet. Je vindt jezelf zwak en je bent bang dat anderen teleurgesteld in je raken. Dit versterkt de drang om afleiding te zoeken en bevestigt weer je gevoel; zie je wel, ik doe het niet goed, ik kan het niet.

De cirkel is weer rond! je hebt minder vertrouwen en je hebt het gevoel dat je weer terug bij af bent.

We hebben goed nieuws

Dit cirkeltje doorlopen is heel normaal, sterker nog het hoort bij het groeiproces. We noemen dit dan ook groeipijn. Deze pijn is de trigger om wakker te worden uit die negatieve verhalen-vertellende stem en om geen slaaf meer te zijn van die negatieve gedachten en emoties. Dit is de uitgelezen kans om meer zicht te krijgen op jouw verlangens. Uit je pijn te stappen en naar je groeiproces te kunnen kijken in plaats van, automatisch, versmelten met de pijn die je aan dit groeiproces koppelt. Het mooie is, iedereen kan dit, en jij dus ook.

Maar, voordat we verder gaan willen we eerlijk tegen je zijn.
  • Is het altijd makkelijk? Nee!

  • Kost het tijd? Ja!

  • Is het de investering waard? Ja, meer dan!

  • Moet je het alleen doen? Nee!

Niet alle hobbels zijn bedoeld om alleen te nemen.

Soms moet je vooruit worden gesleurd, omhoog worden getrokken of het diepe in worden gegooid. Een helpende hand van een coach en een ondersteunende omgeving kan daarbij goed van pas komen.

Wij helpen jou graag om dicht bij je intuïtie te komen zodat je kunt leven vanuit je volle potentieel.

VERTEL ME MEER

Wat krijg je wanneer jij besluit deel te nemen aan het programma?

1. Een weekend dat je leven verandert

Leef is erop gericht om jou te laten leven vanuit je volle potentieel. Om je te laten verbinden met je authentieke zelf, je natuurlijke talenten en al je verlangens. Hierdoor ontdek je wie je bent, wat je goed kunt en wat je wilt, waardoor je daarna efficiënter, gemotiveerder en ontspannen door het leven kunt gaan.  Daarnaast werken we met een eenvoudige en bewezen methodiek waarmee je in 5 simpele stappen naar concrete resultaten werkt. Na het programma kun je de methodiek zelfstandig toepassen om jouw doelen blijvend te realiseren.

2. Je wordt non-stop overrompeld met de meest effectieve successtrategieën

Je maakt kennis met dingen die belangrijk zijn in het leven die je nou juist niet op school hebt geleerd. Je ontvangt alle succes-strategieën die de afgelopen 30 jaar hebben gewerkt bij mensen die succesvol gelukkig zijn. Na dit weekend beschik je over krachtige tools voor in het echte leven en heb je tastbare vervolgstappen waarmee je meteen aan de slag kunt. Zodoende haal jij het maximale uit jezelf.

3. Persoonlijke begeleiding

Alle dagen worden gegeven door Alex van der Werf en er staat een warm team van Gezond Gelukkig coaches voor je klaar die jou ondersteunen en begeleiden in jouw ontwikkeling. Je krijgt een eigen coach toegewezen, zodat er altijd iemand is die je helpt wanneer je voor je gevoel even vastzit, tegen persoonlijke dingen aanloopt of een vraag hebt.

4. Buddy-systeem

Tijdens het programma krijg je ook een eigen buddy toegewezen. Omdat er veel gebeurd tijdens het programma is het super fijn dat met iemand te kunnen delen die de zelfde taal spreekt en de reis die je maakt begrijpt. Daarnaast is je buddy ook iemand die je helpt herinneren wat je hebt geleerd, wat je met jezelf hebt afgesproken en waar je mee bezig wilt zijn.

 

5. Werkboek

Je ontvangt een persoonlijk werkboek waarin jij jouw ontwikkelingen bundelt. Op deze manier kun je nauwkeurig de voortgang van jouw geluk en succes meten. Het werkboek biedt je veel zelfinzicht en geeft antwoord op onopgeloste vraagstukken.

6. Online community

Je wordt lid van een besloten online community waar deelnemers elkaar activeren, inspireren en motiveren. Deze groep is exclusief voor deelnemers van het programma Leef!

We gebruiken de kracht van mindfulness, meditatie, de ademhaling en mindset.
Vertrouwen, integriteit, humor en duurzaam resultaat staan super centraal in onze werkwijze.

Meer dan €29.897,- aan kennis
in één programma

Hoog beoordeeld door klantenvertellen.nl

8,9

Veel aandacht door kleine groepen.
(max 40 deelnemers)

Wat deelnemers zeggen over het programma

Ik wil meedoen. Wat is mijn investering?

De investering van het programma bedraagt € 597,- gedurende de Early-bird periode. Daarna zal de prijs gestaag oplopen tot de reguliere prijs van € 997,-

Waar en wanneer is het?

De nieuwe ronde start in januari. Op dit moment zijn we volop bezig met het treffen van regelingen met een heel toffe en unieke locatie. We houden het dus nog even een verrassing.

Kom als eerst in aanmerking voor de Early-bird kaarten

Registreer je hier voor de Early-bird update, zodat je er op tijd bij bent.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.